Konfirmander

Konfirmationsforberedelse på nettet.

I lighed med skolen, vil jeg undervise 7. årgang via Teams. Men jeg kan ikke koble mig på skolens løsning.
Desuden er jeg blevet opmærksom på, at kontakten mellem konfirmander og præst er udfordret af GDPR-reglerne, fordi alle har krav på diskretion om deres religiøse tilhørsforhold.​
Jeg vil selvfølgelig gøre mit, for at der ikke udveksles private oplysninger i forbindelse med undervisningen. Konfirmanderne og jeg har jo også muligheden for at tale sammen i telefonen, hvis vi  gerne vil det.

Under alle omstændigheder skal konfirmanderne undervises i de kommende uger, og jeg har bestræbt mig på at lære at bruge Teams, så vi kan udnytte morgentimerne torsdag 8.15-9.45 på en fornuftig måde. Det håber jeg på alles forståelse for.

1)  Jeg vil derfor bede forældrene udfylde endnu en nødvendig formular,
som I kan klikke frem HER.

Jeg har allerede en del af konfirmandernes e-adresser; men de er ikke alle sammen indhentet med jeres samtykke, og jeg har indtryk af, at en del af jeres børn har oprettet nye email-adresser siden begyndelsen af skoleåret.

Vores konfirmandmateriale ligger stadigvæk i konfirmandstuen.

2) På tirsdag den 12. januar ml. 15 og 17 vil jeg være ved kirkehuset, så det er muligt at vende vejen forbi og hente det, hver konfirmand skal bruge i undervisningen.
Hvis tidspunktet passer dårligt, bedes I kontakte mig telefonisk. 21 46 18 86.

Kirketjenester vil desværre ikke kunne gennemføres i de kommende uger.

konfirmationsdatoer, kirker, klokkeslæt og navne - 2021

Konfirmationsforberedelse