Hilsen fra konfirmandstuen 28. dec. 2021

Nyt 28. december 2021

Kære konfirmander og forældre

Alt er jo desværre ikke tilbage ved det gamle.

1. Derfor aflyses Hellig Tre Kongersgudstjenesten den 5. januar kl. 19.

2. Den planlagte weekend, hvor vi skulle forberede og afvikle gudstjeneste (15. – 16. januar) bliver udskudt til lørdag den 12. marts og søndag den 13. marts.

Vi ved endnu ikke, om 13. marts fastholdes som indsamlingsdag for Folkekirkens Nødhjælp; men så må vi kombinere os til noget.

3) Når skolen kommer i gang efter juleferien, gør konfirmandundervisningen det også.
     Efter planen begynder vi igen torsdag den 13. januar.
     Hvordan det kommer til at foregå, afgøres i en dialog med skolen.

4) I er velkomne til gudstjeneste.
Næsten alle gudstjenester gennemføres som planlagt. Det er trygt og med god afstand. (Husk mundbind)

5) På kirkens hjemmeside www.brejning-kirke.dk kan I finde linket til Søren Palmelunds videoproduktion af årets julegudstjeneste. Det giver et X, hvis I får den set.

6) Enkelte gudstjenester vil også blive live-streamet (som Teamsmøder, man kan klikke sig på via kirkens hjemmeside www.brejning-kirke.dk )
Man behøver ikke at have Teams lagt på sin computer, tablet eller telefon for at være med. Det gælder bare om at klikke på linket, mens gudstjenesten foregår.

Mange venlige hilsner og godt nytår

Linda Søgaard Andersen og Anne Hillgaard

Kirketjans

Oversigt over ledige og aftalte kirketjenester pr. 10. december 2021 finder du HER

Se, hvilke muligheder der er for at hjælpe præst, graver eller kirkesanger.
Send en sms til Anne 21 46 18 86, hvis du gerne vil skrives op til en bestemt  tjans.
Konfirmationstider 2022 er fastlagt.
Efter  tilmelding og lodtrækning fordeler det sig umiddelbart således:
Brejning  Kirke 14. maj kl. 10.00: Daniel, Jonas, Julie, Katrine, Noah H, Rasmus, Asger og Tilde
Brejning Kirke 14. maj kl. 11.30: Elias, Johannes, Kirstine,  Nanna, Noah G,  Victoria, Frederik, Bastian og Noah P.
Væggerskilde Kirke  21. maj kl. 10.30: Alberte, Anne, Aske, Karoline, Kristian, Mads, Mikkel og Jason